Пропусни зареждане
Меню

0

0.00лв.

Доставка

Плащания

Магазинът предлага 2 варианта за плащане:

 • наложен платеж/в брой – заплащате стойността на поръчката и доставката на куриер (важи само за доставки с куриерска фирма – не се предлагат опции тест и преглед преди плащане); при метод доставка “Вземане от магазина” и Друг транспорт, можете да платите в брой на място (Важно: артикули поръчани през сайта с този метод на доставка и плащане в брой не резервират за Вас количества освен ако не ги заплатите. Ако не вземете или платите поръчаните артикули в рамките на 5 работни дни, поръчката ще бъде анулирана);
 • банков превод – можете да заплатите по банка. Важно: трябва в основание на плащането да посочите номера на поръчката, за да бъде поръчката обработена и изпратена; при метод на доставка “Вземане от магазина” и Друг транспорт” след подтвърждение за получено плащане, поръчката ви се запазва готова за предаване;
Срок обработка поръчки

Поръчките се обработват в работни дни. Обработката на поръчка се извършва в рамките на 24 часа, след което се предава за доставка.

 • наложен платеж – в рамките на 24 часа в първият работен ден след получаването на Вашата поръчка тя бива обработена и предадена на куриера за доставка. След предаването на куриера, нейният статус ще бъде променен на Приключена;
 • банков превод – в рамките на 24 часа в първият работен ден след получаването на Вашата поръчка ще бъде проверено дали е направено плащане. Когато бъде потвърдено плащането в рамките на 24 часа поръчката ще бъде обработена и изпратена. След предаването на доставчика, статусът на поръчката ще бъде променен на Приключена;
Фактура към поръчката

За да можем да Ви издадем фактура за поръчката, моля попълнете коректно Име на фирма, Булстат,  Данъчен №, коректен адрес на фирмата, имена на МОЛ (полета Име и Фамилия), след като изберете опция “Да” в полето “Желаете ли фактура”. Полетата се намират в адреса за фактуриране и можете да ги зададете в страницата за редактиране на адреса или в същите полета в страницата Поръчка. Фактурите се изпращат на хартиен носител в пратката. Ако липсва такава, моля свържете се с нас по телефон или e-mail.

Особености доставка опция “Вземане от магазина”

Опцията се предоставя за потребители, които искат сами да посетят нашият обект и да вземат пратката си. Важно: поръчки, които ще бъдат заплатени в брой на място, но не са взети в дадения срок или не са заплатени по банков път се отказват след 5 работни дни. Освен ако не сте заплатили поръчката си по банков път, поръчаните количества не се резервират за Вас, затова е препоръчително да се вземат на място във възможно най-кратък срок. Уточненията за вземане на поръчката можете да оставяте и в поле “Бележки към поръчката”, което ще видите под секцията за адрес за доставка.

Особености доставка опция “Друг транспорт”

Опцията се предоставя за потребители, с които използваме или ще използваме други методи за доставка, а не услугите на куриерска фирма Спиди. Подходящ е за използване от клиенти, които желаят доставка с друга куриерска или транспортна фирма. Важно: когато клиентът организира сам транспорта ние не отговаряме за неговата стойност и начина му на плащане. Уточненията за доставка на поръчката можете да оставяте и в поле “Бележки към поръчката”, което ще видите под секцията за адрес за доставка.

 • избрали сте друга куриерска фирма – моля посочете в поле “Бележки към поръчката” името на куриерската фирма и ако имате договор с нея клиентския Ви номер и името на фирмата/физическото лице на чието име се води той, за да се възползвате от отстъпките си по доставката. Поръчките се обработват в рамките на 24 часа след потвърждение за получено плащане по банков път (ако сте избрали такъв) или след получаването на поръчката, ако плащането е с наложен платеж. Транспортът е за Ваша сметка и куриерската фирма ще изчисли неговата стойност. Ние не можем да Ви предоставим предварителна информация за тази стойност.
 • избрали сте транспортна фирма или друг Ваш метод – отговорността за организирането и стойността на транспорта е Ваша и за Ваша сметка. При плащане по банков път, поръчката се подготвя в рамките на 24 часа след подтвърждение за плащането. При плащане в брой/наложен платеж – в посочения от вас в “Бележки към поръчката” момент, в който ще бъде взета стоката от магазина. Поръчките се отказват при нарушаване на посочения от Вас срок и липса на допълнителен споразумение. Моля посочвайте коректно срок за взимане от наш обект и името на фирмата, регистрационнен номер на превозното средство и неговия водач в поле “Бележки към поръчката”.
Особености доставка опция “Доставка със Спиди”

Използваната услуга на Спиди е Стандарт 24 часа, която можете да избирате за показаните изчисления на Спиди за стойност на доставката. 

 • доставка до автомат – максимален размер на пратката: 60см х 35см х 37см, максимално тегло – 20кг. Ако пратката е с по-големи размери ще ви изпише грешка, че трябва да изберете друг офис или адрес. Услугата е еквивалент на “Спиди поща”.
  Какво представлява доставката до автомат:
  Всички услуги през Автоматична пощенска станция се предлагат със срок на доставка най-рано на следващия работен ден. За да получите пратка от Спиди Автомат трябва да имате 9-цифрен ПИН код, получен чрез SMS. Времето, в което можете да получите вашата пратка, е до 72 часа след получаване на уведомителния SMS. При проблем с получаване на пратка, моля свържете се с 0 7001 7001. Можете да получите пратка с услуга „Наложен Платеж“ до 2000 лв. и да я заплатите с дебитна или кредитна карта. Допълнителните услуги „Отвори преди да платиш“ и “Тествай преди да платиш” не могат да бъдат ползвани за пратки до Автомат.
  Важно: В случай, че Вашата пратка не отговаря на размерите на клетките в Автомат или сте пресрочили времето за получаване (72 часа), пратката Ви се намира в най-близкия офис на Спиди.
  Местоположение на Спиди автомати и най-близките офиси до тях можете да видите тук.
 • доставка до офис на Спиди – можете да ползвате услугата Стандарт 24 часа. При избирането на тази услуга от падащото меню трябва да изберете желаният от вас офис. Списък с офисите и търсачката за най-близкият офис до вас можете да ползвате тук.
 • доставка до врата – обикновено това е най-скъпият вариант за доставка, но пък най-удобен за клиента. Използва се най-икономичната за вас услуга Стандарт 24 часа: срок на доставка – 24 часа. Стандарт 24 часа се предлага за пратки до 31.5 кг.
  Трябва да попълните полетата за адрес за доставка. Обикновено населеното място се взима автоматично от адреса ви задоставка/фактуриране. Ако се наложи го попълнете на ръка. Важно: всички полета се попълват и се изчаква системата на Спиди да върне падащо меню с резултатите на база попълнения от вас текст и да се избере желаният от вас резултат. Времето на изчакване зависи от това колко бързо системата на Спиди ще намери резултати. Наподобява използването на web модула на Спиди. След въвеждането на адреса можете да изберете услугата, която най-много ви допада (Стандарт 24 часа или Икономична).