Пропусни зареждане
Меню

0

0.00лв.

За нас

Фирма Петрол ДМ ЕООД е със седалище в град Раднево, и основен предмет на дейност търговия на едро с всички видове петролни продукти – горива, масла, греси, антрифриз, екстрационен бензин и др. Бензиностанция Петрол М в Раднево е нашият основен склад, от който обслужваме наши партньори от региона. Работим на територията на няколко общини Раднево, Гълъбово, Стара Загора, Тополовград.

Наши основни доставчици за горива са:

Лукойл

 а за български масла и греси: 

Prista Oil
Insa Oil
Verila Lubricants

Вносители сме и дистрибутори за България на:

Mobil
Shell
Castrol
Kluber Lubrication
Texaco
Valvoline

и други известни марки масла и греси. Контрол на качеството на продуктите, фирмата ни осъществява от производителя до крайният потребител.

Разполагаме със собствен автотранспорт/автоцистерни високопроходими , снабдени с нужните уреди – разходомери, броячи и помпи/ за различни по количество заявки.

Фирмата разполага и с лекотоварен транспорт – за доставка на масла.

Срок на доставка в региона /до 50 км от Бензиностанция Петрол М/ – до 4 часа.

Като фирма занимаваща се с дистрибутиране на горива, масла, греси професионално, можем да предложим най-оптималните условия в региона за цена, качество и срок на доставка. Ключови принципи за нас за съвместен бизнес са коректност, взаимно уважение и защита интересите на страните в името на просперитета на фирмите партньори.

 Част от основните ни клиенти са: